Mariska_Lux-23.jpg

De tijd gaat sneller wanneer je kinderen krijgt, althans, zo lijkt het wel. Elke dag leren ze nieuwe dingen, en je betrapt jezelf er telkens op dat je foto's van een half jaar geleden op je telefoon ziet en je niet kunt voorstellen dat dat echt nog maar een paar maanden oud is.

 

Foto's maken we tegenwoordig bijna iedere dag met onze telefoon, maar wanneer leg je herinneringen vast van je hele gezin of familie samen? 

 

In een ontspannen fotosessie maken we mooie en spontane foto's van jullie samen. Geen ingewikkelde poses, maar samen wandelen, spelen en knuffelen.  

Gezin

Herinneringen voor later

Gezinsshoot

"Er was een hele relaxte sfeer tijdens de shoot. We konden gewoon lekker onszelf zijn. De foto’s zijn prachtig! Vooral de spontane foto’s van onze dochter zijn heel mooi geworden!"

Familieshoot

"Je hebt een natuurlijke en professionele houding waardoor we meteen op ons gemak waren. De foto's die je nam op momenten dat we het niet door hadden hebben ons positief verrast!" 

Inge_Xander_lowres-34.jpg

Hoe gaat een fotosessie?

Bij een gezinsshoot zoeken we een mooie plek in de natuur om foto's te maken. Bijvoorbeeld een mooi heideveld of een plek met duinzand. Tijdens de shoot geef ik aanwijzingen, maar richt je vooral op elkaar. Knuffel en speel en maak mooie herinneringen. Ik maak ondertussen de foto's wel. 

Zoek je spontane foto's van jullie gezin thuis in jullie eigen omgeving? Kijk dan eens bij Day in the Life

1/11
 

Investeren in herinneringen

Hieronder zie je de verschillende pakketten die ik aanbied. Jullie kunnen aangeven welk pakket jullie willen gebruiken. Heb je hier vragen over? Stuur me dan vooral een berichtje. Nadat je me een bericht hebt gestuurd dat je graag een shoot wilt boeken, stuur ik jullie ook nog een brochure met met meer informatie over het soort shoot dat jullie graag willen.

Pakket

1

60 minuten fotografie

ca. 20-30 foto's

in hoge en lage resolutie

Digitale galerij

1-5 personen

189,-

Pakket

2

60 minuten fotografie

ca. 40-50 foto's

in hoge en lage resolutie

Digitale galerij

Mini-album met 12 pagina's 

239,-

Pakket

3

60-90 minuten fotografie

Alle bewerkte foto's

in hoge en lage resolutie

Digitale galerij

Mini-album met 12 pagina's 

319,-

Ja, ik wil graag een fotoshoot boeken

Bedankt voor de inzending!