Beeldmerk_wit150.png

Mooie momenten vastleggen, op een ontspannen manier en met als resultaat liefdevolle foto's die echt bij jullie passen. Dat is voor mij heel belangrijk. Wees jezelf en laat mij dat in beeld vangen.

 

Day in the life

Stel het je eens voor: een fotosessie waarbij je volkomen jezelf mag zijn, mag doen wat je normaal ook doet, en vervolgens mooie en waardevolle herinneringen ontvangt van en voor je gezin. Van jullie dagelijks leven, van de kleine momenten die zo'n groot deel van ons leven vormen. Dat is een Day in the Life.

Lena_lowres-11.jpg
CharliedeJonge_websize-19.jpg

Zwangerschap & newborn

De geboorte van een kindje is zo'n bijzondere tijd, en het gaat allemaal zo snel. Bij een newbornsessie hebben we alle tijd om jullie kersverse of net uitgebreide gezin mooi en ontspannen te fotograferen of te filmen. Wil je ook van je zwangerschap herinneringen laten vastleggen? Dat kan ook!

Gezin

Stop. De. Tijd. Denk jij het ook wel eens? Echt de tijd stopzetten kunnen we gelukkig niet, maar we kunnen tijd wel heel even bevriezen, een fractie van een seconde en met de foto's herinneringen bewaren voor de toekomst. Tijdens een gezinsshoot is er tijd om te spelen, te knuffelen en ontspannen op de foto te komen.

Marouschka_websize-20.jpg
GoldenHour-045.jpg

Hoe werk ik?

Ik geef mensen graag een goed gevoel. Niet alleen met een mooie resultaat, maar ook met een fijne en ontspannen afspraak. Ik zoek naar echt contact en gevoel en dat zie je terug in de foto's die ik maak. 

Meer over mij
  • Instagram
  • Instagram

Volg mij ook op Instagram