Jouw leven

Als je denkt dat we bij elkaar passen, dan ga ik graag met je aan de slag om jouw of jullie verhaal in beeld te brengen. Als fotograaf en videograaf kan ik dat zowel met foto's als video voor jullie doen.

Ik ben een documentaire gezinsfotograaf. Dat betekent dat jullie niet hoeven te poseren, maar dat ik graag wil vastleggen hoe jullie echt zijn. In jullie eigen omgeving en ritme. Daarom ben ik graag meerdere uren in jullie gezin, dat geeft het mooiste resultaat. Deze werkwijze betekent ook dat jullie niks vóór mij hoeven te doen. Jullie doen wat jullie altijd doen, let niet op mij ;-) 

Op deze pagina lees je meer over mijn werkwijze.

Bij een shoot hoort altijd een online of offline gesprek om elkaar te leren kennen. Ik hoor dan graag je verhaal. Wat is belangrijk voor jullie als gezin, wat zijn jullie gewoontes, wat past bij jullie? 

Het verhaal van je gezin

Wat anderen zeggen

Lena_lowres-55.jpg

"Het is voor ons een feest van herkenning,
alle blikken en momenten. Bedankt voor deze prachtige en waardevolle foto's!"

— Maaike

Ik vind het een enorme kwaliteit dat jij jezelf als soort van onzichtbaar kunt maken.Wij doen ons ding en jij legt dat vast zonder daar zelf mee te doen in het moment.

— Alieke

Prijzen

Fotografie

- 4 uur: 575,-

- 6 uur: 850,-

- 8 uur: 1050,-

(Je ontvangt alle foto's digitaal in hoge resolutie, en een 20x15cm fotoboek)

Film

- 4 uur: 850,-

- 6 uur: 975,-

- 8 uur: 1100,-

(Je ontvangt een volledig gemonteerde film van 3-5 minuten)

Goed om te weten

De prijzen staan hier vermeld op basis van het aantal uren dat ik bij jullie ben om te filmen of te fotograferen, maar zijn inclusief de selectie- en nabewerking of montage achteraf.) 

Wil je in termijnen betalen? Geen probleem! Mail me voor de mogelijkheden.

Offerte op maat?

Heb je specifieke wensen of ideeën? Stuur me dan een e-mail of vraag naar een belafspraak, ik maak graag een offerte op maat voor je om jouw verhaal op de beste manier te vertellen.

Neem contact op