Zoeken

De vos en de das

Er leven heel wat dieren in de Drentse natuur. Onder andere ossen, dassen, reeën en Schotse hooglanders. Marketing Drenthe wil graag iedereen laten meegenieten van het Drentse oergevoel, van jong tot oud. Er zijn nu vier voorleesverhaaltjes over dassen Mees en Nova, reekalf Desiree, hooglanders Fred en Boris en vosjes Hugo en Ed.


Voor deze verhalen mocht ik telkens 4 illustraties maken. Een heerlijke creatieve opdracht! En grappig: in de gesprekken die ik de afgelopen maanden had over mijn loopbaan heb ik ook gezegd dat me gaaf lijkt om ooit nog eens een kinderboek te maken. Dit kwam meteen als een leuke kennismaking met dat idee op mijn pad!


Je kunt de verhalen over de vossen, de dassen, de reeën en de hooglanders, en alle illustraties die ik maakte, vinden via deze links.