Zoeken

Newbornfilm - Liv

Newbornshoot | Newbornfilm | Newbornvideo | Drenthe


In augustus mocht ik mijn nicht en haar kersvers uitgebreide gezin vastleggen. Babygeluk in foto's én film. Heerlijk om te doen, want film is toch wel een van mijn nieuwe liefdes. Een grote broer met eigen plannen, een klein meisje met een prachtige bos donker haar. Genoeg ingrediënten voor fijne beelden!


Hoe het nou werkt, zo'n combinatie van foto's en film? Als het goed is merken jullie het verschil nauwelijks! Net als bij een normale fotosessie maken we foto's in verschillende settings. Ik vraag jullie bijvoorbeeld om samen op het bed te gaan zitten, en met je kindje te knuffelen. Terwijl jullie aandacht hebben voor elkaar maak ik foto's en tegelijk een aantal videobeelden. Je hebt dus geen acteertalent nodig! Enkel liefde voor elkaar en jullie gezin, dan regel ik de rest.


De extra tijd zit vooral in de montage achteraf, als ik een mooi geheel ga maken van beelden, geluiden en muziek. Ik kan zo een uur verdwalen in allerlei verschillende nummers, voordat ik iets heb gevonden wat het beste past bij het gevoel dat ik wil overbrengen.


Wil jij ook foto's en film van deze bijzondere periode in jullie leven? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie en om een sessie te boeken.