top of page

Algemene voorwaarden

 

Noord-Sleen, mei 2020

 

Bij het boeken van een fotosessie ga je akkoord met de volgende voorwaarden.

 

Algemeen

Ik heb op ieder moment het recht om prijzen of voorwaarden aan te passen. Het auteursrecht voor beelden die ik maak blijft van mij. Ik blijf eigenaar van de foto’s.

 

Aansprakelijkheid

Ik ben niet aansprakelijk voor lichamelijke of materiele schade die ontstaat tijdens een afspraak, tenzij er aan mijn kant sprake is van grove schuld of opzet.

 

Gebruik van foto’s

Bij het maken van een afspraak voor een fotosessie of het opdracht geven voor ander beeld geef je toestemming om die beelden te gebruiken voor zakelijke of commerciële doelen. Bijvoorbeeld het gebruik op mijn website of sociale media. Wil je dat geen van de door mij gemaakte beelden hiervoor gebruikt wordt, geef dit dan aan bij het maken van de afspraak of geven van de opdracht. Zijn er een aantal foto’s waarvoor dit geldt, overleg dit dan met mij. De beelden die ik maak geef ik niet zonder toestemming aan derden.

 

Bewerken van foto’s

Het is niet toegestaan om foto’s te bewerken of zonder mijn toestemming door te sturen naar een commercieel bedrijf. Je krijgt van mij altijd nabewerkte foto’s, geen onbewerkte bestanden.

 

Annulering

Als het weer te slecht is om foto’s te maken, dan kunnen we de afspraak afzeggen of verplaatsen. Dit besluiten we op de dag zelf, ook buienradar heeft niet altijd gelijk.

 

Wanneer je een afspraak annuleert heb ik het recht om 20% van de afgesproken prijs te vragen, vanwege misgelopen inkomsten.

 

Delen van foto’s en beelden

Je mag de foto’s die je van mij ontvangt delen, bijvoorbeeld op sociale media. Hierbij moet je wel mijn naam of een link naar mijn account plaatsen. Ben je een bedrijf en wil je beelden zonder naamsvermelding gebruiken, dan kunnen we, tegen extra kosten, een licentieovereenkomst afsluiten.

 

Betaling

De factuur moet binnen 14 dagen na de factuurdatum betaald worden. De foto’s in hoge resolutie kun je downloaden nadat de factuur is betaald. Is de factuur niet binnen 14 dagen betaald, dan mag ik 3% van het factuurbedrag extra in rekening brengen en start opnieuw een termijn van 14 dagen.

 

Klachten

Bij klachten kun je binnen twee weken na het afleveren van de foto’s contact met mij opnemen. We bespreken dan een oplossing. Bijvoorbeeld een tegemoetkoming in de kosten of een nieuwe fotosessie.

bottom of page