Hi! Goed om even kennis te maken :) Ik ben Alieke, 33, en samen met mijn vriend en twee dochters geniet ik iedere dag van onze mooie plek in Noord-Sleen. Als fotograaf en videograaf help ik gezinnen en ondernemers om hun verhalen vast te leggen in beeld. Dat kunnen foto's zijn, of een mooie film. We zijn superblij met onze plek hier in Zuidoost-Drenthe, maar voor een goed verhaal kom ik graag naar je toe, ook als je ergens in het land woont of werkt. 

Ik studeerde een jaar journalistiek, een paar maanden geschiedenis en uiteindelijk communicatie. Was bijna 10 jaar communicatiemedewerker en communicatieadviseur bij een gemeente, maar volgde uiteindelijk mijn creatieve hart en werd zelfstandig ondernemer. 

 

Mijn dagelijks leven bestaat uit mijn gezin, mijn familie, mijn werk en de dingen waar ik van houd. Mezelf verliezen in een boek, koken of bakken, lekker eten, buiten zijn en 'rommelen' in de moes- en pluktuin. 

 

Als het kan gaan we er graag op uit om nieuwe plekken te ontdekken. Ik hou van geschiedenis en kan genieten van plekken die ons letterlijk verbinden met het verleden. 

AliekeE-3.jpg

Ik fotografeer graag jouw verhaal, maar ook dat van ons. 

Hieronder zie je wat van mijn favorieten :)

Zomer2020-023.jpg

Hoewel ik als peuter het volledige servies van een vakantiehuisje aan gruzelementen liet vallen om bij de laatste kroepoek op de kast te kunnen komen, duurde het nog tot het einde van mijn tienerjaren voordat ik eten echt meer begon te waarderen. Inmiddels maak je me dolgelukkig met zoveel verschillende gerechten en ingrediënten en met tijd om zelf aan de slag te gaan in de keuken. 

 

Eten is iets dat vaak terugkomt in mijn werk. Soms omdat ik met chefs en andere culinaire ondernemers mag werken, waar ik enorm van geniet, maar ook omdat bij gezinnen thuis het eetmoment altijd een moment is waarop iedereen samen komt en er veel contact is. 

Wil je meer over mij weten? Volg me op Instagram en stuur me een DM of neem contact op om persoonlijk kennis te maken.

Volg je me ook op instagram?