top of page

Jouw werk

Geen mens is hetzelfde, en dat geldt ook voor ondernemers en bedrijven. Ieder bedrijf heeft zijn eigen karakter, en dat kun je in beeld brengen. Wie je bent als ondernemer, je passie of vakmanschap, je product of werkwijze. Met een beeldbankshoot hoef je niet meer te zoeken naar geschikte foto's voor je website of social media. Je hebt een mooie collectie beelden die alle aspecten van je bedrijf en jou als ondernemer laten zien. 

Het verhaal van je bedrijf

Wat anderen zeggen

20220908_updatesite-001.jpg

"We zochten een fotograaf die ons concept kon overbrengen naar beeld. Beleving is essentieel voor ons concept, dus dat moeten de beelden ook uitstralen. En dat is ontzettend goed gelukt! Het is erg prettig om samen te werken met Alieke. Ze weet wat ze nodig heeft, straalt rust uit, zorgt ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen en heeft oog voor detail. We hebben nu een mooie beeldbank en zijn erg blij met het resultaat!"

— Renee en Leonie,
Boscamping Zwanemeer

20210610SusanAretz-080_edited.jpg

Alieke heeft mijn verhaal weten over te brengen op een manier die zó dicht tegen mij aanligt. In alles zie je terug dat het mijn verhaal is. Haar oog voor detail, haar manier van filmen en fotograferen, maken dat alles klopt. Dat ze uit die enorme brei aan tekst en beeld zo'n prachtige korte film heeft weten te maken, waar ik zó blij mee ben, vind ik echt ontzettend knap.

— Susan Aretz, susanaretz.nl

Mogelijkheden

1

Beeldbank - kort

Ik kom 3 uur fotograferen. Vooraf bespreken we wat belangrijk voor je is en wat je terug wilt zien op de foto's. De foto's ontvang je in een online galerij. Je kunt ze in hoge en lage resolutie downloaden.

650,- ex btw

2

Beeldbank - uitgebreid

Ik kom 6 uur fotograferen. Vooraf bespreken we wat belangrijk voor je is en wat je terug wilt zien op de foto's. De foto's ontvang je in een online galerij. Je kunt ze in hoge en lage resolutie downloaden.

 975,- ex btw

Offerte op maat?

Heb je specifieke wensen of ideeën? Stuur me dan een e-mail of vraag naar een belafspraak, ik maak graag een offerte op maat voor je om jouw verhaal op de beste manier te vertellen.

Tevreden klanten

logo-tb.png
5c9363348bbbd_fiers-logo.png
icarejeugdgezondheidszorgjgz1.gif
5c05ddb4b914cc95eddc3d2e1e8c296a_w234_h233_cp.png
Noor_basislogo_aangepast_wit.png
bottom of page