Jouw werk

Als je denkt dat we bij elkaar passen, dan ga ik graag met je aan de slag om jouw of jullie verhaal in beeld te brengen. Ik werk als fotograaf én videograaf, dus ik kan dat doen met foto's of video, of een combinatie van beiden. Een beeldbank met goede bedrijfsfoto's, een bedrijfsvideo die jullie verhaal vertelt. Maar dan wel in mijn stijl, verhalend en echt. 

Ik kies voor een documentaire aanpak. Dat wil zeggen dat ik zo min mogelijk regisseer. Ik volg jou of jullie in het werk dat je doet. Daar draait het immers om en dat is waarschijnlijk ook wat jij het liefste doet. 

 

Daarom ben ik graag meerdere uren in je bedrijf, dat geeft het mooiste resultaat. Dat kost tijd, en tegelijkertijd ook niet, want aan het werk was je toch al ;-)

Op deze pagina lees je meer over mijn werkwijze.

Bij een shoot hoort altijd een online of offline gesprek om elkaar te leren kennen. Ik hoor dan graag je verhaal. Waarom doe je wat je doet? Wat is belangrijk voor je? 

Het verhaal van je bedrijf

Wat anderen zeggen

20220908_updatesite-001.jpg

"We zochten een fotograaf die ons concept kon overbrengen naar beeld. Beleving is essentieel voor ons concept, dus dat moeten de beelden ook uitstralen. En dat is ontzettend goed gelukt! Het is erg prettig om samen te werken met Alieke. Ze weet wat ze nodig heeft, straalt rust uit, zorgt ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen en heeft oog voor detail. We hebben nu een mooie beeldbank en zijn erg blij met het resultaat!"

— Renee en Leonie,
Boscamping Zwanemeer

20210610SusanAretz-080_edited.jpg

Alieke heeft mijn verhaal weten over te brengen op een manier die zó dicht tegen mij aanligt. In alles zie je terug dat het mijn verhaal is. Haar oog voor detail, haar manier van filmen en fotograferen, maken dat alles klopt. Dat ze uit die enorme brei aan tekst en beeld zo'n prachtige korte film heeft weten te maken, waar ik zó blij mee ben, vind ik echt ontzettend knap.

— Susan Aretz, susanaretz.nl

Prijzen

Fotografie (prijzen excl btw.)

- 4 uur: 600,-

- 6 uur: 900,-

- 8 uur: 1100,-

(Je ontvangt alle foto's digitaal in hoge resolutie)

Film (prijzen excl btw.)

- 4 uur: 900,-

- 6 uur: 1050,-

- 8 uur: 1200,-

(Je ontvangt een volledig gemonteerde film van 3-5 minuten)

Goed om te weten

De prijzen staan hier vermeld op basis van het aantal uren dat ik bij jullie ben om te fotograferen of te filmen, maar zijn inclusief de selectie en nabewerking of montage achteraf.

Liever in termijnen betalen? Geen probleem! Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Offerte op maat?

Heb je specifieke wensen of ideeën? Stuur me dan een e-mail of vraag naar een belafspraak, ik maak graag een offerte op maat voor je om jouw verhaal op de beste manier te vertellen.