Jouw werk

Als je denkt dat we bij elkaar passen, dan ga ik graag met je aan de slag om jouw of jullie verhaal in beeld te brengen. Dat kan met film, met foto's of beide. 

Ik kies voor een documentaire aanpak, daarom ben ik graag meerdere uren in je bedrijf, dat geeft het mooiste resultaat. Deze werkwijze betekent ook dat jullie niks vóór mij hoeven te doen. Jullie doen wat jullie altijd doen, let niet op mij ;-) 

Op deze pagina lees je meer over mijn werkwijze.

Bij een shoot hoort altijd een online of offline gesprek om elkaar te leren kennen. Ik hoor dan graag je verhaal. Waarom doe je wat je doet? Wat is belangrijk voor je? 

Het verhaal van je bedrijf

Wat anderen zeggen

LoohoeveLowres-176.jpg

"We waren echt op zoek naar dit soort foto's voor ons bedrijf. Niet geposeerd, in houdingen die helemaal niet bij ons passen. Maar gewoon zoals het is. Nu hebben we prachtige foto's en altijd geschikt beeldmateriaal voor onze social media."

— Jeroen en Marleen Brouwer,
De Loohoeve*

20210610SusanAretz-080_edited.jpg

Alieke heeft mijn verhaal weten over te brengen op een manier die zó dicht tegen mij aanligt. In alles zie je terug dat het mijn verhaal is. Haar oog voor detail, haar manier van filmen en fotograferen, maken dat alles klopt. Dat ze uit die enorme brei aan tekst en beeld zo'n prachtige korte film heeft weten te maken, waar ik zó blij mee ben, vind ik echt ontzettend knap.

— Susan Aretz, susanaretz.nl

Prijzen

Fotografie (prijzen excl btw.)

- 4 uur: 600,-

- 6 uur: 900,-

- 8 uur: 1100,-

(Je ontvangt minimaal 30 unieke foto's per uur fotografie, alle foto's digitaal in hoge resolutie)

Film (prijzen excl btw.)

- 4 uur: 900,-

- 6 uur: 1050,-

- 8 uur: 1200,-

(Je ontvangt een volledig gemonteerde film van 3-5 minuten)

Liever in termijnen betalen? Geen probleem! Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Offerte op maat?

Heb je specifieke wensen of ideeën? Stuur me dan een e-mail of vraag naar een belafspraak, ik maak graag een offerte op maat voor je om jouw verhaal op de beste manier te vertellen.