top of page

Trouwen

Jullie trouwdag, documentair vastgelegd in sprekende foto's met emoties en een vleugje humor. Dat is mijn doel als ik jullie trouwdag mag fotograferen. Spontane en ongedwongen beelden die je terugbrengen naar het gevoel en de sfeer van die dag. Past dat ook bij jullie? Lees dan verder en misschien kunnen we kennismaken.

20220603_tinekemarkprev-052.jpg

Wat anderen zeggen

"Bij het zoeken van een fotograaf hoefden we niet te zoeken, we wisten meteen dat we Alieke als fotograaf wilden voor de grote dag. Dit omdat ze ook bij mijn zusje prachtige foto’s had gemaakt. Alieke heeft voor ons de dag perfect weten vast te leggen. Het gevoel wat de foto’s bij ons oproepen, is het gevoel van de dag zelf; met een gouden randje. Alieke is rustig, weet exact de momenten vast te leggen die er toe doen. Dus vooral de niet geposeerde momenten, de momenten waarbij emotie en beleving is, weet ze te vangen. De meest kleine momenten van interactie weet ze vast te leggen, een trotse blik, een lach of een traan. Alieke is niet iemand die zich op de voorgrond zet, ze beweegt tussen de momenten door en valt daardoor niet op. We zijn haar enorm dankbaar voor de fantastische foto’s, zo kunnen we onze bijzondere dag nog heel lang voelen door te kijken naar de foto’s."

Mark & Tineke

2022072_AmerAidaPrev-046.jpg

Wat anderen zeggen

Alieke is een echte professional! Het hele traject van kennismaking tot het ontvangen van de foto’s hebben we als erg prettig ervaren. Alieke heeft alle (met de nadruk op alle) mooie momenten vastgelegd. Ze ziet details en gebeurtenissen waar je zelf op voorhand niet aan denkt. Ontzettend waardevol. En de foto’s.. simpelweg fantastisch! Voor elke gelegenheid die nog komt, weten wij bij wie we moeten zijn!

Amer & Aida

Prijzen en mogelijkheden

1

Kennismaken?

Als mijn stijl jullie aanspreekt is het goed om kennis te maken. Als ik jullie hele trouwdag met jullie doorbreng, dan moet je daar een goed gevoel bij hebben.

2

Offerte

De prijs hangt af van het programma van jullie dag en hoeveel uur fotografie jullie willen. Ga uit van 1850,- bij 9 uur fotografie. Hierbij krijg je een album van 20x20cm, met 15 spreads. Tegen meerprijs mag je dat album naar wens uitbreiden. Na een kennismaking kan ik een offerte op maat voor jullie maken.

3

Let's do it!

Als jullie akkoord zijn is het wachten op jullie dag! We nemen voor die tijd de details nog eens door en dan is het een kwestie van genieten van jullie dag!

Wij willen kennismaken!
bottom of page