top of page
Zoeken

Day in the life of Lena

Bijgewerkt op: 20 aug. 2020

Spontane fotoshoot gezin | Familiefotografie | Drenthe & Groningen


Ik ben nauwelijks de drempel over of ik krijg een knuffel voor mijn neus die, niet heel verrassend als je de knuffel ziet, panda blijkt te heten. Achter de panda staat kleine Lena van twee-en-een-beetje. Ik ben bij haar en papa Matthias en mama Maaike voor een paar uur 'Day in the life' foto's. Een van mijn grote favorieten als het om foto's gaat, dus ik was blij toen Maaike zei dat ze haar prijs die ze in de zomer won wel wilde gebruiken voor foto's bij hen thuis.


We gaan zitten, drinken thee en Lena krijgt water en een mandarijn. Ondertussen begin ik ook foto's van haar te maken en ze is meteen fan van het klik-geluidje van de camera. "Nog eentje?" Klik. "Nog eentje?" Ze vind het maar wat leuk dat ik foto's van haar maak, maar later op de ochtend vergeet ze toch nog wel redelijk wat ik aan het doen ben. Want dat is juist het mooie van een 'day in the life'. Je mag zoveel mogelijk vergeten dat ik er ben en je eigen gang gaan.


En in dit geval was dat spelletjes doen, een rondje wandelen in de buurt met laarzen om in plassen te stampen, pannenkoeken bakken en eten, boekjes lezen. Een gezellige ochtend bij een mooi en liefdevol gezin met een grappig en vrolijke peuter. Ik zou bijna zeggen.. #lovemyjob ;-)


En wat krijg je dan uiteindelijk, als je kiest voor een Day in the life sessie? Een spontane fotoshoot voor je gezin, maar dan anders. Familiefotografie, die echt over je familie gaat. Een verhaal in foto's. Jullie verhaal. Een herinnering voor later over jullie dagelijkse leven als gezin. Kijk voor meer informatie op deze pagina.


Maar let's stop talking! Je bent hier natuurlijk om meer foto's te zien!


Wil je jullie verhaal ook in foto's laten vastleggen? Bekijk dan meer informatie of neem contact met me op :)


Comments


bottom of page