top of page
Zoeken

Een beeldbank voor je bedrijf

Als je een eigen bedrijf hebt, of begint, dan merk je dat je regelmatig foto's nodig hebt. Op je website, op social media, in nieuwsbrieven of andere marketing. Beeld is ontzettend belangrijk. Het geeft mogelijke klanten een gevoel van hoe je bedrijf eruit ziet, of het product dat je verkoopt. Het geeft een beeld van de manier waarop je werkt, de mensen in je bedrijf. Een beeldbank met foto's van allerlei aspecten in je bedrijf is dan ontzettend handig.


Voor Takis en Bibi van restaurant Elea mocht ik fotograferen in hun nieuwe zaak. Na een verhuizing van Rijswijk naar Den Haag hebben ze een prachtig nieuw restaurant aan het Noordeinde. De mooie lichte kleuren, een open keuken en hier en daar een subtiele verwijzing naar de Griekse roots van chef Takis komen van het ontwerp van interieurontwerpster Manon de Groot.


Bibi: "We hebben Alieke mogen ontvangen in ons nieuwe restaurant om interieur, portret en foodfoto’s te maken. Wat een fijne samenwerking en niet geheel onbelangrijk, heel erg blij en tevreden met de foto’s."


Hieronder vind je een impressie van de shoot!


Zelf ook een beeldbank voor je bedrijf? Kijk dan hier voor meer informatie!


Comments


bottom of page