top of page
Zoeken

Days of summer

Day in the life | persoonlijk | familiefotografie Drenthe


Soms wil ik onzichtbaar zijn. Fotograferen zonder dat iemand me opmerkt, zonder dat ik stoor in het spel en in de fantasie van een kind. Als moeder is dat helemaal best lastig. Je bent altijd onderdeel van wat er om je heen gebeurt, en mijn kinderen reageren op mij. Maar toch probeer ik regelmatig even de camera te pakken, al is het maar voor tien minuutjes, en iets van ons dagelijks leven of vakantieleven te fotograferen. Hoeveel zomers hebben we nog samen voor ze met vriendinnen op vakantie willen? Of voor door de sproeier rennen niet meer leuk is? Of voor teentjes vol zand en zonnebrand te groot zijn geworden voor de zandbak?


Wil je ook het gevoel van de dagelijkse dingen vastleggen voor later? Dan is een Day in the life sessie misschien iets voor jullie! Lees er meer over op deze pagina.


Days in the summer life 2020
Comentarios


bottom of page