top of page
Zoeken

Mark & Tineke | Trouwen

Een jaar eerder zag ik ze als (schoon)zus en zwager van het bruidspaar dat ik toen fotografeerde, maar op 3 juni 2022 was het de beurt aan Mark en Tineke zelf! Een mooie en lieve bruiloft in Dalen, met een fotomoment bij De Klencke in Oosterhesselen. Prachtig weer, en de hele dag een ontspannen en gezellige sfeer.


En het resultaat? Daar zeggen Mark en Tineke dit over:

"3 juni 2022, onze trouwdag. Bij het zoeken van een fotograaf hoefden we niet te zoeken, we wisten meteen dat we Alieke als fotograaf wilden voor de grote dag. Dit omdat ze ook bij mijn zusje prachtige foto’s had gemaakt. Alieke heeft voor ons de dag perfect weten vast te leggen. Het gevoel wat de foto’s bij ons oproepen, is het gevoel van de dag zelf; met een gouden randje.


Alieke is rustig, weet exact de momenten vast te leggen die er toe doen. Dus vooral de niet geposeerde momenten, de momenten waarbij emotie en beleving is, weet ze te vangen. De meest kleine momenten van interactie weet ze vast te leggen, een trotse blik, een lach of een traan. Alieke is niet iemand die zich op de voorgrond zet, ze beweegt tussen de momenten door en valt daardoor niet op. De sfeer en warmte die ze heeft in haar foto’s spreken ons enorm aan.


We kregen dezelfde avond (op de trouwdag) al een preview van wat gemaakte foto’s, dat is zo leuk! We zijn haar enorm dankbaar voor de fantastische foto’s, zo kunnen we onze bijzondere dag nog heel lang voelen door te kijken naar de foto’s."


Kijk maar mee!
Comments


bottom of page