top of page
Zoeken

Sommar

De laatste keer dat we in het buitenland waren was in de laatste dagen van 2019. Tussen kerst en oud & nieuw waren we met z'n vieren in Athene. En toen kon het een hele tijd niet. Dit jaar leek het langzaam weer beter te gaan qua reismogelijkheden, dus dachten we weer na over een vakantie over de grens. We dachten aan Ierland, maar via Engeland reizen was geen optie. Scandinavië stond ook al langer op ons lijstje. Noorwegen was ook nog vrij streng en zo kwamen we op Zweden uit.


Met Scanbrit stelden we een reis samen. Een flinke ronde door Zweden, met overnachtingen in verschillende stuga's, houten kampeerhutjes, op campings. We sloten af met twee dagen in een zelf geboekt vakantiehuis.


Heen en terug met de nachtboot. Een fijne manier van reizen want je slaat een lekker stuk autorijden over terwijl je slaapt! Op de heenweg van Kiel naar Göteborg en terug van Trelleborg naar Rostock.We hebben dik 2,5 week vakantie gehad in Zweden en eigenlijk alleen maar mooi weer! We begonnen met 28 graden, maar na een paar dagen werd het wel wat koeler. Maar op een enkele bui na was het vooral fijn en zonnig weer.


Maar goed, tijd voor plaatjes! Wil je ze groter bekijken? Vergroot dan de eerste foto en blader dan met de pijltjes door de foto's heen.留言


bottom of page