top of page

You have a story to tell, and I'm here 
to catch it

20210601%20natuur-002_edited.jpg

Confucius zei: ‘Alles heeft schoonheid, maar niet iedereen ziet het’. Ik geloof er in. Er zit schoonheid in de meest gewone dingen. Je dagelijks leven, de chaos van een gezin, een maaltijd aan tafel, of in je werk, het bewerken van ingrediënten of materialen, het creëren van iets nieuws met alle stappen die daarbij horen. En ik help je graag om de schoonheid ervan te zien. 

Als fotograaf en videograaf leg ik die verhalen voor je vast in beeld. In foto's van je gezin, een beeldbank voor je bedrijf, een video die in een paar minuten laat zien waarom jij doet wat je doet. 

 

Ik hou van verhalen. En ik geloof dat iedereen ze heeft. Dat je bent waar je bent heeft een reden. En ook als het toeval lijkt, wat meestal niet het geval is, is er een verhaal over te vertellen. Ik ben nieuwsgierig, naar wat je doet, waarom je dat doet, hoe je dat doet. Er zitten zoveel lagen in wat we doen.

 

Ik kijk altijd even op als er mooi licht door de bladeren valt, hoe vaak ik het ook gezien heb. Observeren is mijn tweede natuur. Ik oefen het al mijn hele leven. Niet het type om in het middelpunt van de belangstelling te staan was ik meestal degene die meekeek vanaf de zijlijn. Ik weet dat er ook genoeg gebeurt op de plekken en bij de mensen die niet de meeste aandacht trekken, en zorg daarom altijd dat ik verder kijk dan de dingen die voor de hand liggen. 

Wil je nog wat meer over mij weten, kijk dan op de pagina 'Mijn verhaal', ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen? Kijk dan op deze twee pagina's:

20210508_Zwanemeer_prev-021.jpg
20210610SusanAretz-100_edited.jpg
20220228_Noor-001.jpg

Films

demolenaar_film_edited.jpg
SusanAretz_film_edited.jpg
Maandelijkse mail ontvangen?

Een maandelijkse update met verhalen en beelden uit mijn werk en leven en alles wat me inspireert.

Bedankt voor je aanmelding

CampingZwanemeer_websize-007.jpg

Volg je me ook op Instagram?

bottom of page